Vrea un nou format al Ligii Campionilor

Vrea un nou format al Ligii Campionilor

0 110

Presedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) Michel Platini, a inceput sa isi exercite cu adevarat functia pe care o ocupa. Astfel francezul a propus un nou format pentru Liga Campionilor, mai exact pentru tururile preliminare ale competitiei.
Platini a anuntat ca doreste ca formatiile clasate pe locurile 3 sau 4 in campionatele puternice cum ar fi cel al Angliei, Spaniei, Italiei etc, ar urma sa se intalneasca intre ele pentru calificarea in grupele Ligii, si nu cu formatiile din campionatele considerate mai slabe valoric, cum se intampla acum.

Inainte de a fi ales presedinte al forului european, Platini a promis tarilor din estul Europei ca vor fi mai bine reprezentate in Liga Campionilor, propunerile sale mergand in acest sens. „Nu este vorba despre o masura impotriva Angliei, Italiei sau Spaniei, ci despre gasirea unui echilibru. Nu sunt convins ca a patra echipa dintr-un campionat puternic este mai buna decat campioana Poloniei sau Cehiei”, a precizat fostul international francez si actualul presedinte al UEFA.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.