Vrea sa recupereze toate punctele

Vrea sa recupereze toate punctele

0 168

Gheorghe Hagi tehnicianul echipei Galatasaray Istanbul, a declarat dupa victoria din meciul cu Konyaspor, scor 1-0, ca isi doreste recuperarea distantei de 8-9 puncte fata de formatiile de pe primele locuri ale clasamentului din Turcia.
„Avand in vedere situatia in care ne aflam, toate partidele din campionat si Cupa sunt importante. Vrem sa recuperam distanþa de 8-9 puncte fata de varful clasamentului. In retur sunt puse in joc multe puncte”, a spus Hagi.
Gheorghe Hagi a precizat ca in opinia sa Galatasaray a facut un meci bun cu Konyaspor. „Am muncit toata saptamana pentru aceste puncte si le-am obtinut. Consider ca am facut un meci bun. Pentru noi sunt o victorie si trei puncte importante. Jucam mai bine in deplasare si sper ca vom obtine un rezultat bun si in meciul urmator”, a adaugat tehnicianul, care a mentionat ca rezultatul este bun nu doar pentru el, ci „pentru toti”.
Autorul unicului gol al partidei, Anil Dilaver, s-a declarat incantat de reusita sa: „Este un sentiment extraordinar. De-a lungul saptamanii antrenorul mi-a aratat diverse tactici, iar cu o zi inainte de meci ne-a tinut un discurs. Aveam ceva emotii cand am venit aici, dar colegii mei m-au motivat”

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.