Vrea sa ajunga din nou printre primii o suta de tenismani

Vrea sa ajunga din nou printre primii o suta de tenismani

0 233

Tenismanul brasovean Victor Hanescu, component de baza al echipei de Cupa Davis a Romaniei, se pregateste alaturi de celalalt sportiv Andrei Pavel, la baza CS Dinamo din Brasov.

Pentru Hanescu anul 2006 nu a fost unul cu prea mari succese, datorita accidentarilor dese pe care le-a suferit, dar brasoveanul crede ca anul care vine va fi unul cu mult mai bun.
„Pentru mine anul 2006, a fost un an foarte slab. Pot spune ca am avut mai mult ghinion decat noroc si asta din cauza accidentarilor foarte dese. Primele probleme au aparut in SUA, unde am suferit o ruptura musculara. Am facut pauza necesara, apoi am incercat sa revin, dar au aparut alte probleme, tot la spate, si am fost nevoit sa-mi inghet clasamentul ATP. Din punct de vedere fizic m-am antrenat foarte bine si sunt sigur ca anul viitor voi fi pregatit pentru a reincepe lupta. Sper ca la finalul sezonului viitor sa reusesc sa revin in prima suta de tenismeni. Nu va fi usor, intrucat voi fi obligat sa particip si la concursuri mai mici”, a afirmat Hanescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.