Vrea inapoi la nationala

Vrea inapoi la nationala

0 201

David Beckham jucatorul echipei spaniole Real Madrid, a declarat ca ar fi dispus sa se intoarca din Statele Unite ale Americii pentru a evolua penru prima reprezentativa a Angliei, informeaza cotidianul AS, citand un interviu acordat de fotbalistul englez publicatiei Sport.

„As reveni din Statele Unite pentru a juca pentru Anglia. Este sigur ca daca acolo voi face treaba buna, atunci nu voi trece neobservat. Intotdeauna voi fi disponibil pentru a juca pentru tara mea, daca este nevoie de mine, sunt o persoana si un fotbalist in forma. Daca voi fi convocat, va fi un lucru minunat, daca nu, ma simt onorat ca am jucat si am fost capitan al tarii mele de multe ori”, a spus Beckham.

Desi mai multe cluburi din campionate puternice l-au ofertat, Beckham a explicat ca nu voia sa mai joace la o alta echipa engleza deoarece nu ar fi fost capabil sa infrunte formatia sa „draga” Manchester United.
„?ntotdeauna am fost un fan al echipei Manchester United, a?a am fost crescut ?i a?a voi continua. Simt at?ta pasiune pentru United, inclusiv acum, ?nc?t ar fi fost imposibil pentru mine s? joc la alt? echip? englez?”, a comentat Beckham.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.