Vrabia malai viseaza, fluturul demisia guvernului.

Vrabia malai viseaza, fluturul demisia guvernului.

0 233


Fostul ministru al agriculturii Gheorghe Flutur, a declarat, la Iasi ca PNL va colabora in viitorul apropiat cu PSD si cu PC si ca ar fi bine daca in urmatoarele saptamani ar cadea guvernul.


„Atentie la tripleta complicitatii! Ma refer aici la PNL-PC-PSD, alimentata de o sursa oligarhica. Cel mai bine pentru Romania ar fi ca Guvernul sa cada in urmatoarele saptamani”, a avertizat Flutur.


Se pare totusi ca Flutur ezita intre caderea si restructurarea guvernului Tariceanu. El propune ca numarul de protofolii sa fie redus de la 24 la 12.


“Discutiile vor continua si saptamana viitoare, cand am putea decide ce ministere ar putea disparea. De asemenea, dorim si reducerea agentiilor guvernamentale”, a mai spus fostul ministru ex-PNL.


Despre nou infiintatul Partid Liberal Domocrat, la ale carui structuri a aderat, Gherghe Flutur considera ca acest partid poate fi un bun partener pentru PD, cele doua partide fiind in masura sa asigure un nucleu solid, in jurul caruia sa se coaguleze dreapta romaneasca.


„Avem o responsabilitate enorma, de salvare a liberalismului, iar impreuna cu PD vom salva dreapta romaneasca”, a precizat Flutur.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.