Votati voluntarii brasoveni!

Votati voluntarii brasoveni!

0 59

Pana in 30 noiembrie, intra pe blogul Galei pentru Supervoluntari (eveniment organizat de Asociatia Colors, Directia Judeteana pentru Tineret Brasov si partenerii) si voteaza cel mai simpatic voluntar din Brasov.
Cei 14 voluntari au fost nominalizati de organizatiile nonguvernamentale din judetul Brasov si asteapta sa fie votati, in cadrul categoriei cel mai simpatic voluntar.
Ei pot fi votati de sustinatorii lor timp de 10 zile, votul online incheindu-se in 30 noiembrie, ora 24.
Gala de premiere va avea loc in cadrul unui eveniment festiv, pe data de 5 decembrie, incepand cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta.
Anul acesta 12 organizatii nonguvernamentale si 4 institutii educationale din judetul Brasov au trimis nominalizari la 12 din cele 15 categorii ale primei editii a Galei pentru Supervoluntari, dintre care cele mai ravnite sunt cele mai reusite proiecte si voluntarul anului.
“La aceasta editie, concurenta cea mai mare este in cadrul categoriilor de proiecte derulate de organizatii, proiecte extrascolare, coordonatorul de voluntari si voluntarul anului. Dorinta noastra este de a face vizibile cat mai multe dintre activitatile de voluntariat din comunitatea brasoveana si de a multumi intr-un cadrul oficial voluntarilor” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.
Gala pentru Supervoluntari 2009 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Directiile Judetene pentru Tineret Sibiu si Brasov.
Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.