Voronin: Basescu scapat de sub control !!

Voronin: Basescu scapat de sub control !!

0 110

Esecul comunistilor de la Chisinau in tentativa de preluare totala a puterii le produce crize de isterie. De mai multe zile atacurile pe directia Bucurestilor si a UE nu contenesc. Ultima iesire a lui Vladimir Voronin: Uniunea Europeana a esuat in a struni indivizi scapati de sub control ca Traian Basescu.
Liderul comunist de la Chisinau aflat la final de mandat, Vladimir Voronin, a cerut, din nou, Uniunii Europene, sa ia masuri impotriva politicienilor romani „responsabili pentru revoltele antiguvernamentale de luna trecuta din capitala Moldovei”. Vladimir Voronin considera ca UE a esuat in a struni „indivizi scapati de sub control precum Traian Basescu”.
„De ce structurile europene nu ii pun la punct pe politicienii romani?”, a afirmat Voronin, intr-un interviu acordat Ria Novosti.
„Noi avem relatii bune cu Uniunea Europeana, iar acum lucram la un nou plan de dezvoltare a relatiilor dintre noi. Noi credem ca Uniunea Europeana ar trebui sa ii puna la punct pe acesti oficiali recalcitranti, indiferent de pozitia si statutul lor”, a incheiat Vladimir Voronin.

Sursa: HotNews.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.