Vor ramane in functie prefectii care si-au facut treaba

Vor ramane in functie prefectii care si-au facut treaba

0 205

Ministrul transporturilor si vicepresedintele PNL Ludovic Orban, a afirmat luni ca unii? dintre prefectii democrati, precum si directori ai serviciilor deconcentrat, pusi in functii de PD vor fi schimbati sau mutati in alte judete, potrivit principiului mobilitatii inaltilor functionari.


In opinia lui Orban toti prefectii si directorii din administratie membri PD ar fi trebuit sa demisioneze odata cu iesirea Paridului Democrat de la guvernare. „Daca ar fi avut bun-simt, moralitate si decenta, plecau ei singuri dupa ce PD a iesit de la guvernare”, a spus Ludovic Orban.


Dar motivul principal pentru demiterea ori mutarea demnitarilor democrati l-ar constitui, potrivit lui Orban, faptul ca nu si-au facut treaba cu profesionalism. Dupa spusele sale exista mai multi prefecti impotriva carora exista plangeri, iar in acest moment Corpul de control al ministrului internelor si reformei administrative le analizeaza pentru a stabili daca aceste plangeri sunt sau nu fondate.


Ministrul a adaugat ca nu vor fi atinsi de aceste masuri oamenii care si-au facut treaba si care vor ramane in continuare. Oare din punctul de vedere al Guvernului, Aurelian Danu si-a facut treaba?


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.