Vor depune memoriu la Federatia Romana de Handbal

Vor depune memoriu la Federatia Romana de Handbal

0 101

Cristian Gatu presedintele Federatiei Romane de Handbal, a cerut Comisiei de Arbitraj sa faca o analiza video a partidei Rulmentul-Oltchim, din etapa a XII a Ligii Nationale de handbal feminin, a declarat, miercuri presedintele comisiei Valter Dancescu.
„Eu am disutat cu domnul Tadici si dupa meci si astazi, iar el mi-a spus ca Oltchim va depune memoriu la Federatie. Nu stiu daca acest memoriu a fost depus, dar domnul presedinte Gatu ne-a cerut ca joi sa facem o analiza video a meciului si atunci vom vorbi despre ce a fost.
Eu am fost observatorul meciului Rulmentul-Oltchim, iar jumatate din Comisia de Arbitraj a fost prezenta la partida, acum vom vedea si inregistrarea si vom analiza”, a declarat presedintele Comisiei de Arbitraj a FRH, Valter Dancescu.
Tehnicianul Oltchimului, Gheorghe Tadici, si presedintele gruparii valcene, Ioan Gavrilescu, au declarat, miercuri, ca vor depune la Federatia Romana de Handbal un memoriu, acuzand arbitrajul din meciul Rulmentul-Oltchim, scor 27-26.
Finantatorul gruparii valcene, Constantin Roibu a adaugat ca intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe arbitrii intalnirii pentru ca au permis jocul dur al Rulmentului, ce s-a soldat cu doua accidentari grave in randul jucatoarelor Oltchimului: Roxana Gatzel (dubla fractura de antebrat) si Steluta Luca. Roibu nu este singurul care a acuzat tratamentul dur al brasovencelor. „Este inadmisibil asa ceva. Au pus in pericol si prezenta Romaniei la Olimpiada dupa accidentarile Stelutei Luca si Roxana Gatel”, a declarat, miercuri, suparat, insusi tehnicianul Gheorghe Tadici.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.