Vom supraviețui acestei treceri? (2)

Vom supraviețui acestei treceri? (2)

0 63

Acum doi sau trei ani avertizam ca ”vine” ceva. Razboi, catastrofa, nu puteam defini. CEVA. Si a venit.
A inceput. Virusul asta este doar primul semn, un fel de ”aratatul cu degetul”, ca atentionare. Ce urmeaza va fi ceea ce TREBUIE sa se intimple. Sa se termine cu mizeriile construite in ultimele decenii.
Fiîe, fomism, corectitudine politica, egalitarism si facebook, selfie si wall-uri, decadenta si cretinitate in toate si in orice.

SINTEM OAMENI, LA DRACU! Ati uitat idiotilor ca sintem ”trestii ginditoare” si nu ”profile”-uri pe social media? Ori mama Geea ori un cap luminat a ”nascut” COVID-ul. Pentru ca NU SE MAI POATE.
Nu mai traiti NIMIC pentru ca intii aveti grija de a fotografia momentu’ cu mobilu’. Idiotule! Mai bine TRAIESTE ceea ce vezi decit sa ai grija cum incadrezi sau cum sa-ti bagi fata inepta, de dobitoc, in cadru.

Pe voi, PE TOTI, TREBUIE sa va STERAGA istoria si viata. Sa va darime wall-ul construit de voi si impanat de cretinitati pe masura prostiei voastre. M-am saturat de voi, de toti, de fomistii sclavi, de neterminatii care sint la butoane, de ”teoreticienii” care imi dau explicatii despre orice dar nu spun o vorba despre conditia umana si de ceea ce presupune ea.
Daca as putea, v-as – beeeeeep… Nimic mai mult. Si aș fi poate singur, dar fericit. Inca o data, sa va ia dracu!

Roman Incorect Politic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.