Vom supraviețui acestei treceri? (1)

Vom supraviețui acestei treceri? (1)

0 72

‘Vom supraviețui acestei treceri?
Vom fi subiectul sau numai obiectul său?”

Cu zecile de mii de iobagi, serbi, sclavi, slugi si servitoare inghesuindu-se la avioane si punctele de trecere a frontierei, ca sa slugareasca occidentul, raspunsul este evident. Nu vom fi nici macar ”obiectul”. Vom fi cârpa de curatat, presul de sters pe picioare.
Au sesizat ”deontologii” un fapt simplu? La sosirea sclavilor la destinatie, au fost dusi DIRECT la târla. Nu au mai trecut prin nimic altceva. Direct la iobageala.
Sluga, servitoarea, valetul, majordomul, au ”dreptul” de a intra in casa stapinului. Si foarte putini dintre cei plecati si-au ”cistigat” acest drept.

Iobagul, serbul, sclavul, merge direct pe plantatie. El nu are NICIODATA dreptul de a se apropia macar de casa ”stapinului”. El, pe scara ierarhica a ”plantatiei”, se afla cel mai jos. Deasupra lui se afla pudelul si birmaneza stapinului, dulaul de la intrare, pestisorul auriu din acvariu sau pitulicea din colivie. Daca ar muri un ”pet” din casa ar fi o tragedie pentru stapin. Daca moare un sclav romanesc este doar o ”problemuta” de cinci secunde, rezolvata cu un SMS de inlocuire.
Cu asemenea specimene, care insista ca ar fi OAMENI, mai punem intrebarea daca vom supravietui? Ca natiune? In treizeci de ani ne-am sters din istorie. DEFINITIV.
TOTI, fara exceptie, ”apara” acest ”drept”: de a fi SCLAV. Ca nu au bani, ca ”libera circulatie”, ca democratie, ca UE, ca ”concertul natiunilor” (!), ca ”neingradirea dreptului la munca”, ca Romania nu are posibilitatea de a le da slujbe, ca… ca… ca… O gramada de argumente, sofisme, teorii, justificari si demonstratii. TOATE pentru a justifica si teoretiza o chestie extrem de simpla: SINTEM FOMISTI.

Hai sa va spun o chestie. S-a uitat cineva, cu atentie la fomisti? In special la aia din nord? Aia au plecat de saracie? Sinteti nebuni? Aia, in majoritate, au case ce nu viseaza macar parasutele si fatalaii din Bucuresti. Iar ce au in case nu mai spun. Si cite masini ”in sura” sau in garajul de caramida. Aia pleaca ”de nevoie”? Sarmani idioti care ii cainati pe aia. Ei pleaca pentru ca sint INSATIABILI. FOMISTI INSATIABILI. Stiu personal sute de asemenea specimene. TOTI acei maramureseni sint simpli fomisti nesatui. Ei au facut poteca pina in occident si inca nu s-au saturat. Nu-i satura Dumnezeu niciodata. Nu ii ingenuncheaza si nu-i satura nici COVID-ul. NIMIC nu-i opreste. Afirm ca unul care stie foarte bine natia asta.

Saracul (saraku’) adevarat, foamea satului, stilpul circiumii, ”ala din capu’ satului”, habar nu are ce inseamna GERMANIA sau SPARANGHEL. El este sarac si atit. Nu stie carte, n-a plecat decit de cinci ori din sat, la oras, daca il iei repede, uita cum il cheama. Ala nu vrea sa plece pentru ca ”nu incape in mintea” lui optiunea asta. Astia sint SARACII si astia nu pleaca. Sa fie clar, si repet: PLEACA FOMISTII CARE AU DE TOATE DAR NU S-AU SATURAT. Mai vrea o masina, mai vrea o faianta ”pe casa”, nu in casa, mai vrea cinci pogoane de la ”ala din capu’ satului”, ca nu mai are bani de tuica si isi vinde pamintu’, si tot asa. Asa ca scutiti-ma cu totii ca romanu’ pleaca de sarac. Este o MINCIUNA, cum au ajuns toate sa fie pe pamintul asta. Ne-am demolat agricultura, industrie, banci, TOT din tara asta si acum ne plingem ca nu avem unde munci. Sa va ia dracu’ pe toti de fomisti.
Repet ce va spuneam de mult timp: karma istoriei nu ne va ierta. Dumnezeu nu este tigan din Chitila. Vede, Asculta, Daruieste.
Feriti-va cind vor veni ”darurile”. Ati uitat? DUMNEZEU DA DUPA SUFLET. Stiati? Ati stiut asta vreodata?
Crezi, TU, FOMISTULE, ca este de ajuns sa-ti faci cruce si sa te spovedesti? Sau sa ”iei lumina” de Paste? Esti idiot daca tu crezi ca asa merg lucrurile. Ceea ce tu nu stii este ca te zbati degeaba.

Roman Incorect Politic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.