Voluntarii Fundatiei Nutricia au facut smotru la Maternitate

Voluntarii Fundatiei Nutricia au facut smotru la Maternitate

0 610

Au tuns iarba, au vopsit bordurile, au plantat flori si au zugravit un salon pentru nou nascuti. 45 de voluntari au trebaluit la Maternitate pentru a le asigura viitoarelor si prospetelor mamici un mediu mai placut si mai vesel pe durata sederii in spital.

Au tuns iarba, au vopsit bordurile, au plantat flori si au zugravit un salon pentru nou nascuti. 45 de voluntari au trebaluit la Maternitate pentru a le asigura viitoarelor si prospetelor mamici un mediu mai placut si mai vesel pe durata sederii in spital. Campanii similare au mai fost desfasurate de voluntarii Fundatiei „Nutricia” pe parcursul ultimilor ani si in alte maternitati din tara.

La Maternitatea „Dr. I.A.Sbarcea” mai multi voluntari, membri ai Fundatiei „Nutricia” s-a gandit sa infrumuseteze peisajul din curtea spitalului. Tinerii au plantat flori in jardiniere, au tuns iarba, au vopsit bordurile si au varuit copacii, totul pentru a le oferi viitoarelor si proaspetelor mamici un alt decor.

Tinerii s-au impartit in doua grupe, unii au ramas afara la gradinarit iar altii au trecut la zugravrit. Unul din saloanele destinate nou-nascutilor de la etajul trei al maternitatii a fost igienizat si zugravit.curatenie4

Olivier Gachon, presedintele de onoare al Fundatiei „Nutricia” spune ca asociatia pe care o conduce sustine cu tarie programele educationale care le ajuta pe mame sa faca cele mai bune alegeri in ceea ce priveste nutritia si educatia perinatala.

Desi voluntarii mai aveau inca de lucru, pacientele internate la maternitate si cei care au venit in vizita au remarcat imediat ca peisajul se schimbase:

Campania de ajutor a fundatiei a inceput in urma cu patru ani cu maternitatea din Craiova si a continuat cu Spitalul de Pediatrie din Ploiesti si maternitatile „Cuza Voda” si „Elena Doamna” din Iasi.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.