Voluntarii FOTE intra de astazi in paine

Voluntarii FOTE intra de astazi in paine

0 91
400 de voluntari au fost instruiti sa interactioneze cu participantii la competitiile FOTE. Catering, cazari, transport, asistenta medicala si VIP sunt departamentele in care vor activa voluntarii selectati pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European. Printre tinerii care se vor ocupa de competitori si delegatii sportive se numara si chinezul Petre.
Cei 400 de voluntari au fost alesi in urma a trei etape dintr-un numar de peste 1300 de aplicatii. Ei au fost instruiti si repartizati in toate departamentele de organizare ale Festivalului in functie de pregatire si aptitudini. Mai ales in incinta bazelor sportive, voluntarii au un rol extrem de important, fiind prima persoana cu care se vor intalni toti cei care vor veni la Brasov pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European.
Printre cei 400 de voluntari instruiti pentru FOTE se afla si Petre, un chinez de 25 de ani student la Universitatea Transilvania din Brasov, al carui nume real este Bei Jianghua Voluntarii repartizati la competitia de ski alpin din Poiana Brasov au fost implicati in organizarea si supravegherea competitiei de nivel local Cupa Corona, unde au primit indicatii importante:
Departamentul Medical are voluntari pregatiti in domeniu care vor oferi servicii medicale impreuna cu personalul calificat de la Ambulanta, SMURD si Salvamont. 
Voluntarii din cadrul Departamentului de Cazari si Catering vor fi prezenti 24 din 24 de ore in unitatile de cazare, cei de la transport vor ajuta la fluidizarea traficului in parcarile hotelurilor iar cei de la departamentul VIP vor asista persoanele importante participante la Fote.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.