Voltaj in finala EUROVISION de la Viena – sa le uram NOROC...

Voltaj in finala EUROVISION de la Viena – sa le uram NOROC SI SUCCES!

0 531

Anul 2015 este ANUL VLTAJ, trupa a reuşit să câştige ediţia naţională a concursului Eurovision şi să reprezinte ţara noastră în semifinala şi finala de la Viena.

Nu este pentru prima oara cand in România (se poarta si la altii) a devenit un obicei ca, în fiecare an, în preajma concursului Eurovision, să pornească scandaluri interminabile cauzate de melodia care ajunge în finala celebrului concurs internaţional.

Deşi este una dintre cele mai iubite formaţii din România, Voltaj nu a fost ocolită de scandaluri cauzate de participarea lor la Eurovision. Mai întâi s-a spus că trupa este favorizată, deoarece melodia „De la capăt“, cu care participă în concurs, a fost promovată intens la radio luni de zile. Eurovision 2015. Scandalul din jurul evoluţiei trupei Voltaj. Ce s-a întâmplat?

Apoi, s-a scris că piesa „De la capăt“ seamănă foarte mult cu melodia „I could sing of your love forever“, interpretată de Delirious, iar artiştii români au fost acuzaţi de plagiat. Odată ajunşi la Viena, cei de la Voltaj credeau că au scăpat de probleme, însă după ce s-au calificat în finala Eurovision 2015, „comentariile” au reînceput. Carl Greenwood, jurnalist la cotidianul britanic The Mirror, a afirmat că videoclipul trupei Voltaj creat pentru melodia „De la capăt“ este o rugăminte la străini să fie drăguţi cu românii.

„Nu am cunoscut pe nimeni care să cânte o piesă atât de tristă și să zâmbească așa de mult. Este păcat, pentru că videoclipul creează o atmosferă drăguță cu satele, munții și curtea cu bărci. Ceea ce e foarte straniu în legătură cu acest videoclip este faptul că pare a fi o rugăminte să fim drăguți cu românii“, a spus jurnalistul din Marea Britanie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.