Volkswagen va produce masini ieftine din 2009

Volkswagen va produce masini ieftine din 2009

0 60

Volkswagen ne face o surpriza placuta. Toti cei care apreciaza concetul nemtesc de automobile, dar nu si-au putut achizitiona un astfel de autovehivul din motive financiare, dorintele li se vor implini din 2009.
Volkswagen va produce la uzina Kaluga din Rusia, de la sfarsitul anului 2009, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo, care va concura cu Logan, Hyundai Accent si Lada Kalina, a declarat Ulrich Hackenberg, membru al Consiliului de Administratie al VW pe probleme de dezvoltare, pentru Mediafax.
Suma in care se va incadra noua masina va varia intre 10 100 de dolari si 11.320 de dolari, acestea fiind preturile la care pot fi achizitionate Renault Logan, Hyundai Accent si Lada Kalina.
Productia Volkswagen Group la fabrica de la Kaluga, Rusia, a inceput la sfarsitul lunii noiembrie 2007. La uzina vor fi asamblate in acest an 66.000 de masini marca Volkswagen si Skoda.
O a doua linie de productie va fi deschisa anul viitor, crescand astfel capacitatea unitatii la 150.000 de masini.
Analistii spun ca pretul unui Volkswagen produs in Rusia va cobori sub 10 000 de dolari, dar acest pret va acoperi doar variantele in echiparea de baza, fara prea multe optiuni.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.