Volei cu mata moarta (CET)

Volei cu mata moarta (CET)

0 93


Ieri a avut loc o intalnire intre reprezentantii asociatiilor de proprietari nemultumiti de facturile la incalzire, cei ai CET-ului, ai firmelor ce au montat repartitoarele si cei ai OJPC.


Dupa discutii mai sterile decat halda miscatoare de steril de la Mateesti, reprezentantii celor trasi in piept au plecat la fel de nelamuriti si fara vreun raspuns concret cum se dusesera la intalnire, minus sperantele intr-o rezolvare logica si de bun simt.


Se stabilise ca CET-ul sa? recalculeze facturile, dar acesta pretinde ca nu se poate asa ceva “en gros”, ci doar cu amanuntul, adica prin discutii cu fiecare asociatie de propietari in parte.


Montatorii repartitoarelor sustin, la randul lor, ca ei nu poarta nicio vina, atunci cand mata moarta a ajuns in terenul lor.


OJPC-ul zice si el ca a facut ce putea sa faca din punctul lor de vedere, adica amendarea si atentionarea solutionarii.


Mata moarta a ajuns si in ograda asociatiilor de propietari, acestia fiind acuzati ca nu au luat in calcul si consumul caldurii de pe casa scarilor, casa liftului si alte spatii comune.


Dar astea sunt basme, caci pe nota de repartitie a costurilor de incalzire – nota compusa de cei cu montarea si citirea repartitoarelor – sunt doua rubrici: costuri comune si consum propriuzis in locuinta.


Si iata cum ajung reprezentantii celor inselati – sa-mi scuze comparatia, este doar la figurat – atunci cand apeleaza la autoritati pentru a-si cauta dreptatea, sa se duca boi si sa plece vaci.


Toata aceasta intamplare lasa loc la banuial ca cineva, acolo sus, are interese mai presus de lege si grija pentru cei multi.


Probabil, in acest caz, se va apela la instanta, daca, pana la urma, dar cat mai rapid, nu se gaseste o solutie pe cale amiabila.


?


Dan Bota? ???

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.