VOICULESCU ISI VARSA GUSA! PUTE… Ei si?

VOICULESCU ISI VARSA GUSA! PUTE… Ei si?

0 93
Cantautorul Robert Turcescu l-a facut "pulbere" pe alt "cantaret", Dan Voiculescu, care i-ar fi preferat pe cei de la TVR1 sa le spuna "dezvaluiri"… Este vorba de un proces de calomnie pe care "Felix" l-a câÅŸtigat împotriva preÅŸedintelui Băsescu.
„Pentru prima oară de când e preÅŸedinte, Traian Băsescu a pierdut un proces în JustiÅ£ia română, un proces intentat de Dan Voiculescu pentru o chestiune foarte urâtă!"
Ei si?
În campania din 2009, Traian Băsescu ÅŸi camarila spuneau că Voiculescu ar fi afirmat că “degeaba avem puterea dacă nu luăm justiÅ£ia'' ÅŸi ca a spus-o inclusiv Băsescu de la tribuna Parlamentului: "'Voiculescu are probleme în JustiÅ£ie ÅŸi vrea să controleze JustiÅ£ia''. L-am dat în judecată pe această afirmaÅ£ie, a declarat dl.Voiculescu ÅŸi "am bucuria să va dau decizia Tribunalului de acum două săptămâni (…) în care se spune foarte clar că a făcut o faptă ilicită afirmând acest lucru".
Ei si ?
Am trimis această decizie a Tribunalului domnului Barroso, tuturor ambasadelor ţărilor Uniunii Europene la BucureÅŸti. E faptă ilicită confirmată de Tribunal”, a explicat Dan Voiculescu.
Pentru a treia oara il intrebam: Ei si ?
Referitor la conflictul cu Traian Băsescu,  dl. Voiculescu a afirmat, dupa 8 ani, că: "mi-am dat seama ca presedintele Bsescu nu va face bine Romaniei si romanilor!"
Ei si ?
Relatarea mogulului pare palpitanta, daca asa zice ca a fost. In rezumat, povestea e cam penibila, dl. profesor neavand deloc harul de povestitor …
 „În anul 2004, când preÅŸedintele Train Băsescu a câÅŸtigat alegerile, mi-a dat un telefon. Asta-i o destăinuire… Åži mi-a spus la telefon că la Ateneul Român are loc un concert ÅŸi că mă invită să vin la Ateneu. I-am spus: Vin cu plăcere ÅŸi l-am întrebat: Vine ÅŸi Adrian Năstase? Åži m-a întrebat: De ce mă întrebi? Åži i-am spus că poate a venit momentul concilierii, poate a venit momentul să tragem toÅ£i într-o singură direcÅ£ie. ÅžtiÅ£i care a fost răspunsul lui? Te-am sunat să te invit, nu să-mi dai sfaturi.[…]
În clipa aia mi-am dat seama că vom avea un preÅŸedinte care spune nu dialogului, vom avea un preÅŸedinte care are ambiÅ£ii personale ÅŸi un preÅŸedinte care nu va face bine României ÅŸi românilor. Åži din 2004 am încercat să spun românilor acest lucru. M-am ales cu o imagine pe care nu o merit”, a spus Voiculescu.
Ce nu a "lamurit" nici acum dl. Voiculescu este usurinta hrapareatza cu care, in 2004 a acceptat, alaturi de UDMR "solutia imorala" propusa de presedinte, de a participa cu partiduletul sau la guvernare, pentru un post de ministru, ocazie cu care a eliminat atunci o posibila guvernare mai echilibrata alaturi de PSD-ul condus de Adrian Nastase. Care, daca ar fi devenit premier, aceasta aventura politica "a Romaniei si a romanilor", din 2004 incoace, cu "comandantul" cel abuziv, dictator si dezastruos – ca manager la carma spre nicaieri a tarii – nu s-ar fi petrecut!
Voiculescu a mai declarat că in dosarul ICA nu există nicio probă împotriva lui, aÅŸa cum nu a existat, conform motivării ÎCCJ, nici împotriva fostului premier Adrian Năstase în Dosarul în care acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare.
Din nou aceeasi intrebare: Ei si?
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.