Voiculescu despre unificarea Opozitiei

Voiculescu despre unificarea Opozitiei

0 95

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca, urmare a apelului sau la unificarea opozitiei, „unii” au inceput sa vorbeasca „soptit” despre un congres extraordinar comun PNL-PSD+PC, care sa aiba loc la sfarsitul lunii martie.
„Am primit multe raspunsuri la apelul meu privind unificarea grabnica a Opozitiei. (Grabnica pentru ca fiecare luna pierduta creste forta de presiune a aparatului de stat PD-L si sporeste numarul dezertarilor). Majoritatea acestor raspunsuri au un numitor comun. E o idee buna, dar platonica. PSD+PC si PNL vor continua sa ezite, gandindu-se ca pot castiga ceva unul pe seama celuilalt. Nu se poate face nimic concret”, scrie Dan Voiculescu pe blog.
Voiculescu avertizeaza ca „in acest moment, un singur lucru mai tine in loc dezlantuirea ‘justiþiei’ portocalii: speranta ca, privat de resurse in teritoriu, PNL va ceda, va intra in jocul Puterii si, in acest mod, ii va restabili lui Traian Basescu onorabilitatea pierduta in Occident”.
Presedintele fondator al PC mai spune ca daca PNL va ceda si va intra in jocul Partidului Democrat-Liberal, „Opozitia va ramane ezitanta si relativ divizata, nimic nu va putea opri diviziile ANI, CNSAS si DNA sa transforme Romania intr-un viguros si vajnic regim monopartidist”.
Senatorul Dan Voiculescu a publicat la sfarsitul lunii ianuarie, pe site-ul personal, o scrisoare deschisa prin care a propus o opozitie adevarata prin crearea unei Aliante Social Liberale. In viziunea presedintelui fondator al PC, cu un program politic temeic, Alianta Social Liberala ar putea castiga alegerile in 2012 cu 70%.
Se pare ca stie el, mogulul Felix Motanul, de unde bate primejdia, iar o asemenea alianta propusa de el ar fi extreme de benefica in sensul redresarii situatiei in Romania. Opozitia este datoare sa lase deoparte orice reticente sis a se faca frate cu dracu pentru a trece puntea si a pune cu botul pe labe gasca portocalie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.