Voiculescu crede ca motiunea PSD va determina haos in Romania

Voiculescu crede ca motiunea PSD va determina haos in Romania

0 58

Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat miercuri ca, potrivit unei analize realizate de partid, prin motiunea de cenzura anuntata, PSD intra intr-un joc riscant, presedintele conservatorilor aratand ca, daca motiunea trece, haosul politic este imminent. Asta pentru ca Traian Basescu nu-l va propune nicodata pe Mircea Geoana premier.


?


El a argumentat previziunea sa prin aceea ca lupta dintre presedinte si Parlament va insemna luni bune de instabilitate in care Romania va ramane fara prim-ministru, pentru ca propozabili ca Theodor Stolojan, Monica Macovei sau Emil Boc nu vor primi girul parlamentarilor in cele doua incercari de formare a noului guvern. Aceasta instabilitate ar atrage dupa sine amanarea alegerilor pentru Parlamentul European si ar pune Romania intr-o situatie jenanta.


?


Pe de alta parte, liderul conservator a aratat ca o motiune respinsa l-ar pune pe Mircea Geoana intr-o pozitie dificila in fata propriului partid si va genera o problema de credibilitate pentru liderul PSD, care se vor reflecta si in campaniile electorale urmatoare.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.