Voiculescu: ÎCCJ i-a dat lui Năstase doi ani fără probe, de ce...

Voiculescu: ÎCCJ i-a dat lui Năstase doi ani fără probe, de ce nu mi-ar fi dat şi mie?

0 344
PreÅŸedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a reafirmat marÅ£i, la postul public de televiziune, că este nevinovat în dosarul ICA, aflat în prezent pe rolul Tribunalului BucureÅŸti, argumentând că nu există nicio probă împotriva lui, aÅŸa cum nu a existat, conform motivării ÎCCJ, nici împotriva fostului premier Adrian Năstase în dosarul în care acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare.
"Dosarul ICA este un dosar în care nu este niciun fel de probă, nici directă, nici indirectă la adresa mea. Dosarul ICA, nu vreau să mă amestec în treaba justiÅ£iei, e treaba justiÅ£iei să ia o hotărâre, dar este un dosar care va dovedi ÅŸi sper cât mai repede cu putinţă că sunt nevinovat", a spus Voiculescu. El a adăugat că în cazul lui Adrian Năstase a citit "un lucru fulminant".
"Începea motivarea – 'în cazul Adrian Năstase nu există probe că ar fi vinovat'. În cazul meu nu sunt probe că aÅŸ fi vinovat. Păi, dacă Înalta Curte îÅŸi permite să scrie că nu sunt probe ÅŸi să-i dea doi ani de închisoare lui Adrian Năstase, de ce nu mi-ar fi dat ÅŸi mie? Apropo de Băsescu, sunt la fel de prieten cu el cum era ÅŸi Adrian Năstase", a adăugat Voiculescu, întrebat de ce a demisionat ultima oară din Senat, moment în care dosarul ICA se afla la ÎCCJ. PreÅŸedintele fondator al PC a reafirmat că principalele motive pentru care a demisionat de două ori din Senat au fost legate de un proiect "neînÅ£eles" de colegii săi privind dublarea pedepselor pentru evaziune fiscală. Dan Voiculescu a explicat ÅŸi de unde îi vin apelativele "domn profesor", "varanul" ÅŸi "Felix". "'Domnul profesor vine de la faptul că sunt profesor universitar doctor în economie.
'Varanul' vine de la Cristian Tudor Popescu, cred, ÅŸi varanul, din câte ÅŸtiu eu, este un animal foarte puternic. (…) Foarte puternic, un crocodil mare. Numai că, spre deosebire de crocodil, nu mă târâi. Adică crocodilul ÅŸtiÅ£i că nu merge, eu stau în picioare tot timpul. (…) Iar Felix vine de la o răzbunare a lui Traian Băsescu", a arătat preÅŸedintele fondator al PC.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.