Voiculescu ameninta cu… demisia

Voiculescu ameninta cu… demisia

0 58

Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator,? ameninta cu demisia din Senat, daca proiectele conservatorulor nu sunt luate in sema. Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat duminca ca isi mentine intentia de a demisiona din Senat, in cazul in care prioritatile legislative ale formatiunii sale nu vor primi sprijin politic.


„Consider ca atunci cand un om nu poate sa-si faca datoria e bine sa fie un om de onoare si sa recunoasca acest lucru. Ca atare, imi mentin hotararea de a-mi da demisia din Senat, daca proiectele PC nu vor primi sprijin politic“, a opinat liderul conservatorilor.


?


Presedintele PC va discuta, saptamana aceasta, cu liderii partidelor politice pentru sustinerea a patru prioritati legislative conservatoare.? Prioritatile PC sunt: programul de solidaritate sociala cu pensionarii, prelungirea duratei contractelor de inchiriere pentru pensionarii din casele nationalizate, neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea TVA la alimentele de baza.


Trebuie spus ca in sesiunea trecuta, proiectele legislative ale PC nu s-au bucurat de sprijinul Parlamentului si nici de cel al Cabinetului Tariceanu. Proiectul privind reducerea TVA la produsele de baza se afla blocat in plenul Camerei, dupa ce a trecut de Senat.


?


Dan Voiculescu a mai amenintat si anul trecut ca va demisiona din Parlament, in cazul in care justitia va valida, prin hotarare judecatoreasca definitiva, veridictul CNSAS potrivit caruia a facut politie politica. El parea hotarat sa urmeze modelul deputatului liberal Mona Musca care a demisionat din Parlament, dupa ce fusese dovedita ca facuse politie politica.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.