Vlad Sebastian este bebelusul anului 2013 la Brasov

Vlad Sebastian este bebelusul anului 2013 la Brasov

0 112
Desi era asteptat sa vina pe lume abia peste 2 saptamani, micutul a fost primul nou-nascut al anului. In perioada care a trecut de la Revelion, 33 de copilasi s-au nascut la Brasov.
La Maternitate Brasov, personalul medical a sarbatorit Revelionul in sala de nasteri alaturi de mamici fericite si emotionate ca micutii lor au hotarat sa vina pe lume odata cu noul an. O brasoveanca nici nu a apucat sa ciocneasca bine paharul de sampanie la ora 12 ca au si apucat-o durerile nasterii. La ora 4 si 10 minute a nascut un baietel sanatos de 2kg si 900 care se va numi Vlad Sebastian, spuna mama lui, Adina Ghica.
Medicii de la Maternitate au adus pe lume dupa Revelion, potrivit declaratiilor Valeriei Badea, medic primar obstetrica ginecologie, 33 de micuti nascuti atat prin operatii de cezariana cat si prin nastere normala.
Se spune că bebeluÅŸii care se nasc de Anul Nou sunt binecuvântaÅ£i, aduc noroc ÅŸi prosperitate familiei ÅŸi au mari ÅŸanse să ajungă oameni importanÅ£i. Tot tradiÅ£ia populară mai spune că dacă primul născut dintr-un an este fetiţă, anul va fi paÅŸnic ÅŸi plin de rod iar dacă e băiat, anul va fi mai agitat.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.