Vizită pakistaneză la Brașov

Vizită pakistaneză la Brașov

0 58

Excelența sa Dr. Zafar Iqbal, ambasador al Republicii Islamice Pakistan a vizitat Brașovul și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului. Ar fi vorba de trecerea în revistă a unor relații comerciale tradiționale, de pe vremea lui Ceaușescu probabil, și tot în legătură probabil cu exportul de tractoare brașovene în această țară, export dispărut în negura istoriei. A fost evidențiată relația în domeniul resurselor umane, în sensul că sunt pakistanezi care lucrează în construcții muncă necalificată în Brașov, mai precis la Avantgarden, dar și altele.

Brașovul, un oraș cum n-are Pakistanul
Silviu Costea, președintele CCI Bv i-a arătat orașul ambasadorului care bineînțeles s-a extaziat în fața frumuseților naturale preexistente dinaintea venirii lui Coliban la Primărie, dar și în fața istoriei seculare a Brașovului, iarăși anterioară descălecării neisprăvitului userist la Primăria Brașov.
Doctorul Iqbal a apreciat orașul nostru ca unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și ca fiind bijuteria Carpaților, prima apreciere fiind mult exagerată, a doua nu.
În final, în spatele ușilor închise a promis probabil suplimentarea forței de muncă ieftine din construcțiile brașovene, prin trimiterea la Brașov a unui număr mai mare de pakistanezi, dornici de ore de lucru suplimentare, salarii mici și asistență medicală precară sau inexistentă.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.