Viteză pe Traseu Montan : 50 de pretendenți pentru ,,Cupa Cheile Grădiștei...

Viteză pe Traseu Montan : 50 de pretendenți pentru ,,Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL”

0 137

Cu cinci zile înainte de închiderea înscrierilor pentru cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL, 50 de piloți și-au exprimat intenția de a participa la cursa programată în 18 – 19 mai 2019.

Organizatorii pun startul greoi pentru activități administrative a piloților, pe seama vacanței lungi care a inclus sărbătorile pentru Sfntele Paști și pentru 1 Mai. Activitățile pentru rezervarile de cazare și înscrieri s-au intensificat în aceste zile, trecute de mijlocul săptămânii. Atenți la tendințe, organizatorii au solicitat gazdei să suplimenteze numărul locurilor de carzare alocate pentru weekendul 18 – 19 mai. Astfel, au mai fost căutate și găsite 4 – 5 camere în locațiile din resortul Fundata, camere care rămân disponibile doar până luni, 13 Mai. Pregătirile pentru amenajarea noului traseu de coastă sunt în toi, gazda evenimentului intensifcând eforturile pentru finalizarea lucrărilor până miercuri, 15 mai, astfel încât, eventualele finisaje să fie făcute până vineri, 17 mai, când traseul va fi predat organizatorului, clubul Auto Blic și implicit, Federației Române de Automobilism Sportiv.

,,După un amestec de primăvară timpurie și chiar început de iarnă, vremea dă semne de îndreptare, prognoza pentru weekendul 18 – 19 mai fiind una de adevărată primăvara. Așadar, condiții optime pentru spectatori care, nu în ultimul rând, vor beneficia de două microbuze FAN Bus pentru accesul pe traseul de concurs la Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL”, spun organizatorii.

Înscrierile continuă până luni, 13 Mai, și vor continua chiar până vineri, 17 mai, dar cu plata dublă a taxei de înscriere.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.