Vitas si Gheorghe Zamfir – concert la Bucuresti

Vitas si Gheorghe Zamfir – concert la Bucuresti

0 147

Contra-tenorul rus Vitas va interpreta lucrarea „Ciocarlia” alaturi de Gherghe Zamfir, in cadrul unui concert pe care artistul rus il va sustine pe 25 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, au declarat organizatorii evenimentului.
„Eu sper ca acest experiment sa fie unul foarte interesant in cariera lui Vitas”, a declarat Serghei Pudovkin, producatorul artistului rus, referindu-se la colaborarea cu naistul roman.
„Melodiile pe care o sa le cant cu domnia sa vor fi «Ciocarlia», plus inca doua sau trei melodii. Participarea mea va fi de circa zece minute”, a marturisit Zamfir.
„Eu cred… sunt convins ca un fenomen muzical ca Vitas este binevenit in tara noastra si ca publicul va aprecia calitatea unui asemenea artist. Sper ca aceasta colaborare sa continue si in viitor”, a mai spus el.
Totodata, daca Zamfir va fi de acord, producatorul lui Vitas intentioneaza sa includa „Ciorcarlia” pe noul album al lui Vitas.
„Creatia lui Zamfir este atat de cunoscuta si puternica, incat pentru mine, ca producator, era foarte important sa se ajunga la o intelegere cu maestrul, pentru a avea loc aceasta colaborare”, a spus Pudovkin.
Muzicianul isi va incepe turneul mondial in Bucuresti, care se va desfasura in peste 50 de state din lume. „Este o mare onoare ca primul concert sa aiba loc la Bucuresti”, a mai declarat producatorul.
Anul trecut, Vitas, care pana in prezent a vandut peste 12 milioane de albume, a cantat in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing. De asemenea, in 2008, in China si Japonia, el a fost votat cel mai iubit artist strain.
Biletelepentru concertul de la Bucuresti au preturi de 200, 300, 380, 400 si 450 de lei si se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, reteaua Diverta, magazinul Muzica, precum si pe site-ul bilete.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.