„Vis de iarna” la Casa Muresenilor

„Vis de iarna” la Casa Muresenilor

0 81

Miercuri, 13 februarie 2008, incepand cu orele 17.00, Opera Brasov si Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov, va la Recitalul de la ora cinci – „Vis de iarna”. Spectacolul va fi sustinut de soprana Anda Pop, clarinetistul Felix Andreas Genner (Elvetia) si pianista Verona Maier (Bucuresti).


In program sunt cuprinse lucrari de: Georg Friedrich Handel, Franz Schubert, Robert Schumann, Ludwig Spohr, Olivier Messiaen.


Recitalul are loc la sediul Muzeului, iar intrarea publicului se face pe baza de invitatii care se ridica anticipat de la sediul muzeului.


Soprana Anda Pop, prim-solista a Operei din Brasov, a castigat premii valoroase, atat pentru cariera lor, cat si pentru institutia de cultura pe care au reprezentat-o. Anda Pop a obtinut Premiul II la concursul „Madame Butterfly” – editia a IX-a, concurs ce a? avut loc la Chisinau, in perioada 16 – 23 Septembrie 2007, dupa o pauza? de 15 ani. In urma prestantei sale la acest concurs, Anda Pop a fost invitata pe 23 ianuarie 2008,la TOKYO, in CITY HALL, intr-un Concert Aniversar International tinut cu ocazia implinirii a 150 de ani de la nasterea lui Giacomo Puccini.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.