Virtuali și voi din viața reală, „ce facem?” mai departe?

Virtuali și voi din viața reală, „ce facem?” mai departe?

0 63


În ultimii 3 ani am făcut o propagandă pozitivă PSD și oamenii au înțeles niște lucruri și acum, cumva, așteaptă de la mine niște răspunsuri!
Oameni buni, PSD nu a fost niciodată un partid SOCIALIST!
Ori eu, socialist autentic, am lăudat direcția SUVERANISTĂ și PATRIOTICĂ ce o luase PSD-ul după alegerea președintelui TRUMP!

Ce legătură are TRUMP, profund capitalist cu DRAGNEA?
Păi la vîrful PUTERII CONCEPTUALE (OCULTE) sunt două tabere:
* prima CONSERVATOARE care vrea menținerea actualelor privilegii și a sistemului de exploatare internațional în relativă liniște!
* a doua, SCHIZOFRENICII vor scăderea abruptă și imediată a STANDARDULUI DE VIAȚĂ peste tot, războaie și sînge, epurări etnice, religioase și rasiale, genocid prin vaccinuri și mîncare otrăvită fără să le pese de consecințe!
TRUMP este produsul PRIMEI TABERE!

În ROMÎNIA, profitîndu-se de războiul din 2016 din SUA (practic TRUMP a ieșit din calculator nu din voturi reale) PSD și ALDE au ajuns să guverneze.
Imediat DRAGNEA a deranjat prin aceste măsuri de RECUPERARE A SUVERANITĂȚII a STATUL SUBTERAN și MAFIA NTERNAȚIONALĂ!
Conflictul lui DRAGNEA cu STATUL SUBTERAN (oameni din servicii secrete care iau salariul din taxele romînilor dar urmează interesele OCUPANTULUI STRĂIN) a apărut din simplul fapt că BĂSESCU și acoliții lui au vrut să se răzbune pe DRAGNEA pentru referendumul din 2012.

Condamnarea lui DRAGNEA cu suspendare pentru o faptă imaginară (a mobilizat oamenii sa meargă la vot – Referendum demitere Traian Basescu n.r.) i-a tăiat cariera politică și a construit în mintea românilor UN INAMIC!
Însă DRAGNEA nu a fost și nu este INAMICUL REAL al tuturor romînilor!
TRUMP nu s-a descurcat foarte bine în lupta lui cu STATUL SUBTERAN!
Mai precis cu ARIPA SCHIZOFRENICĂ din OCULTA GLOBALISTĂ!
Și a tot mers din compromis în compromis pînă a trebuit să se rezume la faptul că a scăpat de pușcărie ca prin minune după ce STATUL SUBTERAN îi făcuse un dosar cu martori falși!
După ce TRUMP a fost „achitat” (adică dosarul penal nu a mai mers la TRIBUNAL ci a fost clasat), imediat TRUMP s-a făcut mic ca un melc în propria cochilie!
Așa se face că STATUL SUBTERAN din SUA și-a adjudecat din nou PUTEREA REALĂ și a început să facă „ordine” pe TERRA!
AU vrut o intervenție militară în VENEZUELA pentru „restabilirea ordinii de drept” de acolo!
În acest moment e în negocieri fiindcă RUSIA și CHINA se opun categoric!

AU intervenit pe mînă cu serviciile franceze și germane de informații în alegerile europarlamentare din colonia ROMÂNIA și au delegitimat PSDul!
A doua zi, DRAGNEA a primit condamnarea cu executare și uite așa PUTEREA REALĂ în colonia ROMÎNIA a fost „RECUPERATĂ” de la PSD care începuse să o folosească în interesul poporului!

Ce urmează?
Urmează MĂSURI ANTIPOPULARE dar care vor fi luate cu stiloul doamnei Dăncilă! Asta pentru ca furia populară să fie îndreptată tot către PSD!
PSD a fost capturat integral de MAFIA INTERNAȚIONALĂ și va fi folosit ca un sac de box pentru loviturile primite de la popor!
CE urmează concret în următorii 5 ani?
Se va vorbi de o „gaură” lăsată de „ciuma roșie” în bugetul național! Asta va fi o scuză pentru ca LIBERALII să fure în continuare și să nu facă nimic!
Nu cred că pensiile vor scădea sau că salariul minim va coborî!
În schimb cred că va crește TVA la alimente, vor crește taxele și impozitele locale (în special impozitul la case), accizele la carburanți și vicii!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere şi text

FMI-ul a venit deja în colonia ROMÎNIA și ne spune exact că această READUCERE A NIVELULUI DE TRAI încercată de DRAGNEA este „dăunătoare”!
În condițiile în care serviciile americane de informații au un agent plasat la STS care supraveghează centralizarea voturilor, este INUTIL să mai votăm!

Ce speranță ar fi pentru romîni?
Deocamdată nu se anunță vremuri bune!
Însă chiar asta e vestea BUNĂ: înainte să fie bine, trebuie să fie mai rău!
Anul 2012 a arătat că românii se pot trezi și pot reacționa!
Următorii 2-3-5 ani de acum cu „reforme liberaloide” pot readuce pe români pe direcția corectă: aceea a ELIBERĂRII NAȚIONALE, ieșirii unilaterale din UE și NATO, anularea CONSTITUȚIEI COLONIALE și RECUPERAREA SUVERANITĂȚII PIERDUTE LA LOVITURA DE STAT din 1989!
Altă cale nu este!
Mai devreme sau mai tîrziu, supraviețuitorii COLONIALSIMULUI celui mai sălbatic din lume, vor înțelege!

Luci Lucescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.