Viorel Moldovan este suparat pe vreme

Viorel Moldovan este suparat pe vreme

0 89

Viorel Moldovan antrenorul echipei FC Brasov, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al gruparii ardelene, ca returul Ligii I nu trebuie amanat, deoarece si asa programul competitional este foarte incarcat.
„Returul nu trebuie amanat, pentru ca si asa avem parte de un program incarcat. Cluburile sa asigure toate conditiile, pentru ca terenurile sa fie degajate de zapada. Am inteles ca saptamana viitoare vremea se va indrepta. Trebuie sa ne adaptam la aceste conditii, pentru ca cine poate spune cu siguranta ca in martie nu vom avea parte de zapada”, a spus Moldovan.
Tehnicianul brasovenilor spera ca sa poata juca doua meciuri amicale in cantonamentul din Atalya. „Este incredibil, parca s-a spart cerul. Nu am mai vazut asa ceva. Ploua cu galeata, astfel ca nici nu se pune problema sa ne putem antrena pe teren. In aceste conditii nu se putea disputa nici meciul cu Tatran Presov. Dimineata i-am dus pe baieti la sala de forta a hotelului, iar in aceasta seara jucatorii vor merge la piscina. As dori ca marti sa jucam, de la ora 11.00, amicalul cu Tatran Presov, iar de la ora 17.00 cu formatia croata Medjimurje. Totul depinde insa de vreme”, a afirmat Viorel Moldovan.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.