Viorel Moldovan este noul antrenor al stegarilor

Viorel Moldovan este noul antrenor al stegarilor

0 237

Miscare surpriza pe banca tehnica a formatiei FC Brasov! Noul antrenor al stegarilor este fostul fotbalist Viorel Moldovan. Italianul Nicolo Napoli s-a aflat, iata, la conducerea in teren a galben-negrilor mai putin de 3 saptamani, dupa ce semnase cu conducerea clubului de sub Tampa un contrat pe un an, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Napoli ii anuntase insa pe brasoveni, inca din momentul semnarii contratului, ca ar putea sa fie nevoit sa intrerupa colaborarea cu FC Brasov din pricina unor probleme personale in tara de bastina. Temerile italianului s-au adeverit, astfel incat peninsularul a fost nevoit sa paraseasca formatia brasoveana inca din cantonamentul acesteia in Elvetia.
Noul antrenor a fost prezentat ieri, cu ocazia primului antrenament al stegarilor de la revenirea din Tara Cantoanelor. Oficialii de sub Tampa purtasera discutii cu Viorel Moldovan imediat dupa ce Razvan Lucescu pleca sa preia Nationala, iar acum n-au facut decat sa activeze o solutie pe care o aveau pregatita.
Moldovan, a carui ultima prestatie s-a consumat pe banca tehnica a FC Vaslui, a declarat la conferinta de presa ca este increzator intr-o buna colaborare cu jucatorii si ca se simte capabil sa-i conduca pe galben-negri spre atingerea obiectivelor pe care si le-au fixat pentru acest tur de campionat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.