Viorel Hizo: Ar fi extraordinara o calificare in 16-mile de finala ale...

Viorel Hizo: Ar fi extraordinara o calificare in 16-mile de finala ale Ligii Europa

0 48

Viorel Hizo tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, joi seara, ca o calificare a elevilor sai in 16-imile de finala ale Ligii Europa ar fi extraordinara pentru tot fotbalul romanesc ai deosebita pentru o grupare care a promovat in Liga I in urma cu sase ani.

„Mai sunt trei meciuri, cu Universitatea Cluj, apoi un joc pe care toata lumea il asteapta. Trebuie sa obtinem o calificare deosebita pentru o echipa care a promovat prima oara in urma cu sase ani. Speram sa ramanem in continuare la acelasi nivel in aceasta competitie. O calificare ar fi extraordinara pentru tot fotbalul”, a spus Hizo, prezent la Gala Premiilor Fanatik.

Viorel Hizo a precizat ca FC Vaslui nu trebuie sa se gandeasca de acum la finala Ligii Europa. „Nu credeam ca vom ajunge aici pentru ca am avut probleme foarte mari. Nu am putut sa transferam jucatori si am mai pierdut si 6-7 fotbalisti foarte importanti. Nu trebuie sa ne gandim la finala Ligii Europa, ar fi prea departe, pentru ca noi am venit in aceasta grupa fara nicio sansa. Nu putem sa ne comparam cu United sau City, care ne sunt superioare. (…) Ma uit si nu stiu ce sa mai fac, pentru ca i-am pierdut din nou pe Temwanjera si pe Papp”, a mentionat el.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.