Violente de stradã dupa meciul Steaua – Rapid

Violente de stradã dupa meciul Steaua – Rapid

0 50

Pe fondul unor vechi rivalitati, dar si pe cel al degradarii continue a vietii sociale, aseara, dupa terminarea meciului Steaua – Rapid au izbucnit ciocniri violente in zona stadionului Giulesti.
Astfel, langa stadionul Giulesti, mai multi suporteri ai Rapidului au aruncat cu sticle si bate spre masinile care circulau pe strada, gest absolut gratuit si venit pe fondul consumului de alcool, altfel nu poate fi inteleasa razbunarea pe niste nevinovati.
Suporterii privisera meciul la televizo, in restaurantul din incinta unui club, si au fost suparati din cauza rezultatului, cu toate ca rapidistii scosesera un punct in Ghencea.
Suporterii rapidistii si-au varsat nervii pe masinile aflate in trafic. Soferii s-au speriat si au incercat sa ii evite pe huligani.

Politia a sosit la fata locului, moment in care fanii s-au linistit. Doar ca cei care si-au facut de cap pe strazi au facut legea si la venirea politistilor. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in aceste incidente de langa stadionul Giulesti.
Ramane totusi ingrijoratoare escaladarea violentei si refularea unor nemultumiri in cu totul alte imprejurari decat cauzele care duc la efect.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.