Violatorul cu degetul a fost prins

Violatorul cu degetul a fost prins

0 90
Un elev brasovean a fost victima unui pedofil violator, care l-a acostat in scara blocului unde locuiau. Incidentul s-a petrecut in 21 ianuarie cand barbatul in varsta de 31 de ani s-a dat drept medic si i-a cerut baiatului de 10 ani sa se dezbrace de la brau in jos pentru a-l examina. L-a violat apoi cu degetul si a fugit
Politistii l-au prins vineri dimineata pe agresor.
Avertismentul ca un grup de violatori a invadat Brasovul circula de cateva zile prin presa brasoveana, sub forma unei foi de hartie nesemnata. Textul pare sa vina din partea unui grup de parinti cutremurati de gandul ca pedofilii acosteaza copii pe care ii violeaza, dar nimeni nu l-a luat in serios. Se pare insa ca mesajul alarmist continea un sambure de adevar. Politia a dezvaluit ieri ca un copil a fost violat cu degetul in anus abia dupa ce suspectul a fost retinut si prezentat procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie:
Barbatul are 31 de ani si studii superioare, lucreaza ca programator la o firma internationala din Brasov. Dupa audieri care au durat foarte putin, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie au cerut arestare  preventiva pentru faptasul care risca o pedeapsa intre 3 si 10 ani.
Politia a anuntat ca cel de-al doilea copil nu a suferit nicio agresiune fizica, dar cel mai probabil acesta a ramas traumatizat de scena la care a fost nevoit sa asiste. Suspectul a fost prezentat tot in cursul serii de ieri magistratilor Tribunalului pentru Minori si Familie, care au emis pe aprobat cererea procurorilor de arest pentru 29 de zile.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.