Vineri şi sâmbătă traficul va fi închis pe strada N. Titulescu la...

Vineri şi sâmbătă traficul va fi închis pe strada N. Titulescu la intersecţia cu Calea Bucureşti

0 63

În zilele de vineri și sâmbătă, respectiv 6 și 7 decembrie, Compania Apa Brașov, împreună cu Serviciul Public de Termoficare, va executa lucrări la infrastructura de apă și termoficare pe strada N. Titulescu. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Circulația va fi închisă de vineri, ora 8.00 și până sâmbătă, ora 18.00, pe porțiunea cuprinsă între Calea București și intersecția cu Karl Lehmann (zona eMAG), în baza hotărârii Comisiei de Circulație a Primăriei Municipiului Brașov de astăzi, 05.12.2019. Accesul va fi permis doar personalului Spitalului Astra și pacienților. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.

conform reprezentatului de la departamentului de Comunicare și Relații Publice Alina Bălătescu,aceste lucrări de montare a conductelor de fontă fac parte din tronsonul V, vor fi finalizate în data de 7 decembrie și sunt cuprinse într-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic și locuitorilor din zonă.
I.R.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.