Vineri, sedinta de plen la Consiliul Judetean

Vineri, sedinta de plen la Consiliul Judetean

0 113

Vineri 09.03.2007, are loc loc intrunirea in plen a Consiliului Judetean Brasov. Sedinta se desfasoara incepand cu ora 11, la sala 120.


Ordinea de zi este bogata in dezbateri de interes deosebit pentru judet, semn ca perioada de inceput de an a fost depasita si se lucreaza din plin.


In atentia consilierilor de vor afla Spitalale din judet, incluisv infiintarea unui Spital Judetean la harman, cu finantare din partea Ministerului Sanatatii, proiecte de infrastructura, actiuni de promovare turistica a judetului in colaborare cu Asocia?ia de Promovare a Turismului Brasov si cofinantarea unor proiecte PHARE in domeniul protectiei copilului.

Sedinta, desi nu se anunta furtunoasa, va fi condimentata de unele interpelari pe tema spatiilor inchiriate de spitalele din judet catre terti pe sume ridicol de mici, intarzierile in demararea reablitarii infrastructurii rutiere judetene, in timp de Consiliul Judetean plateste comision de neutilizare a creditului contractat cu BERD in acest scop, sau desfiintarea Comisiei de politica externa, ceruta chiar de membrii acesteia, pe motiv ca oricum sunt ignorati si le inainteaza spre analiza documente care n-au legatura cu obiectul de activitate al Comisiei

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.