Vineri, la AJOFM Brasov

Vineri, la AJOFM Brasov

0 181

S-a anuntat si in paginile cotidianului nostru faptul ca ieri urma sa aiba loc un targ al locurilor de munca, in organizarea AJOFM Brasov. Si targul s-a tinut, in cladirea Casei Armatei.
Astfel, vineri, circa 1.000 de brasoveni sau din imprejurimi s-au pus la coada, la Casa Armatei, in speranta gasirii unui loc de munca.
Trebuie mentionat faptul ca primii au venit si au format capul cozii inca dinaintede orele 5,00 dimineata, in speranta ca vor pleca spre casa cu o veste buna..
Iar aceasta masa de peste 1.000 de someri au avut la dispozitie doar 543 de oferte si numai pentru absolventi de liceu si facultate, oferte venind de la 64 de angajatori.
Nu se stie cati dintre acesti someri isi vor gasi un loc de munca, cati dintre ei vor depasi atat exigentele angajatorilor si-si vor calca pe inima si peste mandrie cand vor vedea si salariile, oricum ca de perioada de criza, dar este stiut faptul ca locurile de munca oferite prin AJOFM nu sunt dintre cele mai de „calitate” si mai bine platite, altfel s-ar fi ocupat pe alte cai, prin cunostinte, bursa zvonurilor etc. Dar, in actualul context, sunt si astea bune pana cand un soare mai vesel va rasari pe ulitele noastre.
Si, ca o lacrima amara, trebuie sa aratam ca unul dintre barbatii care statea la coada a lesinat, fiind dus cu ambulanta la spital.
Oare unde sunt neregulile? A fost soarele prea tare sau foamea din acel om prea mare?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.