Vinerea Neagra le face romanilor noaptea alba

Vinerea Neagra le face romanilor noaptea alba

0 191
2 milioane de romani au targuit anul trecut in premiera in Vinerea Neagra. Beneficiarii reducerilor de Black Friday au cheltuit 10 milioane de euro pe electronice si electrocasnice. Din cauza numarului mare de accesari, serverele magazinelor online s-au blocat.
Anul acesta, vanzatorii ofera pe site-uri sfaturi practice pentru achizitii de Ziua Reducerilor, cand se vor putea cumpara la preturi mici si imbracaminte, cosmetice si chiar Anul trecut, 2 magazine online din Romania au adoptat pentru prima data modelul de vanzari Black Friday iar ofertele au atras circa 2 milioane de cumparatori. Anul acesta sunt asteptati 4 milioane de doritori de chilipiruri.
Reducerile vor fi afisate pe site-uri sau in magazine la prima ora a diminetii de vineri. Consumatorii pot cumpara la tarife injumatatite electrocasnice, laptop-uri, tablete, telefoane sau orice alte produse care intra sub incidenta reducerilor. Magazinele on-line consacrate, cum este E-mag, de exemplu, an postat on-line aderate ghiduri de supravietuire cu instructiuni de accesare, in asa fel incat busculada de intrari sa nu duca din nou la blocarea serverelor.
Black Friday este denumirea zilei de vineri de dupa sarbatoarea americana Thanksgiving Day si ziua in care incepe oficial sezonul cumparaturilor de Craciun in Statele Unite. In 2012, ziua marilor reduceri este vineri, 23 noiembrie.
In Statele Unite ale Americii "Black Friday" a fost un adevarat camp de lupta pentru clienti. Au fost raportate cazuri de violenta soldate cu raniti grav. In 2011 mai multe persoane au fost impuscate in parcarile centrelor comerciale de agresori care au incercat sa le fure produsele cumparate.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.