Vimana: Avion vechi de 5.000 de ani descoperit intr-o pestera din Afganistan

Vimana: Avion vechi de 5.000 de ani descoperit intr-o pestera din Afganistan

0 178
 
O descoperire epocală, Å£inută secret de armata americană, s-a produs anul trecut într-o peÅŸteră din Afganistan. Mai mulÅ£i soldaÅ£i americani, fiind într-o misiune de recunoaÅŸtere, au intrat într-o peÅŸteră oarecare dintr-o zonă muntoasă din Afganistan ÅŸi au făcut o descoperire importantă pentru omenire.
Un obiect misterios se afla în această peÅŸteră, fiind identificat cu un avion străvechi, un “Vimana” care are o vechime de mai bine de 5000 de ani, a fost descoperit de mai mulÅ£i soldaÅ£i care au participat la extragerea sa din peÅŸteră. Cel mai ciudat este că opt dintre ei au fost declaraÅ£i dispăruÅ£i.
Vimana este un avion ciudat, care seamănă cu bombele din ziua noastră, fiind menÅ£ionat în epopeele sanscrite.
Arheologii susÅ£in că Vimana sunt primele avioane pe care le-a cunoscut omul de-a lungul timpului ÅŸi erau folosite de sanscriÅ£i pentru efectuarea diverselor misiuni chiar înainte de “ultima răsturnare a Pământului“.
Până în prezent, nimeni nu credea cu adevărat că aceste avioane străvechi chiar au existat cu adevărat, dar descoperirea aceasta poate să răstoarne foarte multe credinÅ£e referitoare la trecutul îndepărtat al omenirii.
Vimana sunt mai mult decât niÅŸte simple avioane, ele pot să călătorească pe distanÅ£e foarte lungi în Univers cu viteze impresionante.
Cercetătorii chinezi pretind că au descoperit mai multe documente sanscrite în Lhasa, Tibet, în care este specificat modul de construire al navelor interstelare.
Avioanele civilizatiei sanscrite erau capabile să ignore gravitaÅ£ia ÅŸi motoarele erau bazate pe principiul “laghima“, o putere încă necunoscută omului din ziua de astăzi. Acest principiu presupune o forţă centrifugă impresionantă care contracarează orice formă gravitaÅ£ională. Principiul este acelaÅŸi pe care yoghinii îl folosesc pentru a levita.
Se pretinde că acum câÈ›iva ani, chinezii au descoperit niste documente sanscrite in Lhasa, Tibet È™i le-au trimis la Universitatea din Chandrigarh unde urmează să fie traduse. Dr. Ruth Reyna de la aceasta Universitate a declarat recent că documentele conÈ›in direcÈ›iile pentru construirea de nave spaÈ›iale interstelare!
Metoda lor de propulsie, a fost "anti-gravitationala" și a fost bazata pe un sistem analog cu cel al "laghima," putere necunoscută a ego-ului existent al omului fiziologic, "o forta centrifuga suficient de puternica pentru a contracara toate atractiile gravitaționale". Potrivit yoghinilor hindusi, aceasta nava s-ar conduce dupa principiul "laghima", care permite unei persoane să leviteze. Dr. Reyna a spus ca la bordul acestor masini, care au fost numite textual "Astras" de indienii antici, potrivit documentului vechi de cateva mii de ani, ar fi putut trimite un detașament de oameni pe orice planeta. Manuscrisele descriu de asemenea, cheia pentru a descoperi secretul "antima", "varful de invizibilitate" și "garima", respectiv "cum să devină la fel de greu ca un munte de plumb".
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.