Vile rezidentiale date spre inchiriere din cauza crizei, la Brasov

Vile rezidentiale date spre inchiriere din cauza crizei, la Brasov

0 124

Criza financiara a „trantit” toate proiectele imobiliare din intreaga lume. Cel mai afectate sunt produsele de lux, motiv pentru care locuintele rezidentiale zac in paragina inca de noi, neexistand cerere pentru asemenea case.
La Brasov, sunt mai multe proiecte rezidentiale care risca sa ramana fara cumparatori pentru o perioada nedeterminata de timp.
Date fiind aceste conditii, investitorii adopta masuri de criza pentru depasirea situatiei problematice.
Compania Bressan, dezvoltatorul proiectului rezidential Stupinii Noi din Brasov, va valorifica 10 locuinte, din cele 35 de case ramase nevandute, inchiriindu-le turistilor in regim hotelier.
„Intr-o prima etapa, intentionam sa valorificam zece dintre locuinte in regim de -turism rezidential-, un fel de ansamblu hotelier, cu receptie, servicii de curatenie, de paza, unde potentialii turisti ar putea gasi tot ceea ce au nevoie – magazin, restaurant, sala de fitness”, declara Ion Turcu, director general Bressan, citat de Dailybusiness.
Ansamblul rezidential Stupinii Noi este deja finalizat, fiind format din 51 de vile, dintre care 35 sunt nevandute.
Pe langa aceasta, investitorul vine cu o oferta mai mult decat tentanta: cu un avans de 49.000 de euro potentialii cumparatori se vor putea muta in vila aleasa, pe care vor incepe sa o plateasca un an mai tarziu, dupa ce obtin finantare.
„Vreau sa impulsionez vanzarea caselor, astfel sunt dispus sa ofer garantii bancii pentru ca aceasta sa imprumute potentialii cumparatori”, declara Turcu, citat de aceeasi sursa.
Cu toate acestea, preturile caselor pornesc de la peste 112.000 euro, fiind totusi greu accesibile in vremuri de criza economica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.