VIDUL DEMOCRATIEI

VIDUL DEMOCRATIEI

0 119

VIDUL? DEMOCRATIEI


?


Acesta se gaseste tocmai la Partidul Democrat. Cine nu-i cu ei, e impotriva lor, chiar daca este neutru din punct de vedere politic. Absurditati din comunista epoca de aur si izmene pe calatorul din trenul pedist tras de Basescu echidistantul – pe catelul Boc, marca Chihuahua, nu-l poti baga in seama.


Norica Nicolai a rezumat simplu, intr-o emisiune la postul public de radio legata de referendumul pentru uninominal, ca Basescu, orice functie publica a ocupat postrevolutionar, a tras permanent si doar la oala lui dupa ce s-a improprietarit cu partidul pe care si acuma il conduce din umbra, sfidand Constitutia.


Iar acest lucru se rasfrange asupra ciracilor.


?


Zilele trecute am avut ocazia sa aud o afirmatie care caracterizeaza pe cei ce insulta poporul prin existenta si, mai ales, comportamentul lor. Si mi s-a facut chelia maciuca.


?


Un tasti-basti cu activitate comerciala proprie si care sfideaza in aceasta activitate legile din domeniu, tucalar in cadrul PD-ului, a afirmat catre un interlocutor – probabil o mai veche cunostinta – intrebat fiind cum o mai duce si cum ii merg treburile, ca atata vreme cat Basescu este cel care conduce tara, iar in fruntea? Brasovului se afla pedisti, nu-i pasa de nimic, iar in acel loc public in care isi desfasoara activitatea el comanda.


?


Si mi-a venit in minte proverbul: Cum e turcul, si pistolul.


?


Cred ca ar fi cazul ca primarul brasovean – uneori nici el nu e departe de asemenea practici – seful PD al filialei locale, sa-si mai traga de maneca subalternii politici ca sa o ia mai moale cu vaslitul intr-o barca pe cale sa putrezeasca. ??


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.