Videanu: Impozitul forfetar o eroare a Guvernului!

Videanu: Impozitul forfetar o eroare a Guvernului!

0 144

Dupa interventiile celor de la PSD (luni in cadrul discutiilor din Alianta) Adriean Videanu se arata si el dispus sa recunoasca ca Impozitul Forfetar a fost o eroare a Guvernului fara sa arate spre cineva anume.
„Si Guvernul face erori. Din punctul meu de vedere, o asemenea eroare a fost impozitul forfetar. Sunt adeptul unei politici fiscale care sa nu aiba primul rol de colectare a banilor la bugetul statului, ci stimularea economiei”, a afirmat, marti, ministrul Economiei, Adriean Videanu, la forumul economic Italia-Romania, potrivit NewsIn.

Introducerea impozitului forfetar a fost contestata si de ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, inca din urma cu cateva luni. Cea mai noua pozitionare a acestuia arata ca practic masura propusa a fost „rastalmacita” si ajustata de Finante.
In schimb, premierul Emil Boc a refuzat sa comenteze eficienta introducerii acestui impozit: „Guvernul va face analizele de rigoare. Guvernul nu face declaraþii fara sa aiba o fundamentare a ceea ce inseamna incasari, prognoze pe venituri. Asteptam luna aceasta sa avem evaluarea oficiala a primelor sase luni, dupa care va vom putea spune eficienta fiecarei masuri din planul anticriza.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.