Videanu, ÅŸeful campaniei electorale a ARD pentru parlamentare

Videanu, ÅŸeful campaniei electorale a ARD pentru parlamentare

0 342
PreÅŸedintele interimar al PDL BucureÅŸti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a AlianÅ£ei România Dreaptă, a anunÅ£at duminică, într-o conferinţă de presă, preÅŸedintele PDL, Vasile Blaga, cu ocazia lansării sediului de campanie al ARD din Capitală.      
"De astăzi, vom coordona campania electorală de la sediul de campanie al AlianÅ£ei România Dreaptă. De aici vom coordona bătălia electorală. Am avut, înainte de conferinÅ£a de presă, o mică ÅŸedinţă a co-preÅŸedinÅ£ilor ARD în urma căreia am luat câteva decizii pe termen scurt. Domnul Adriean Videanu a fost desemnat ca ÅŸef al campaniei electorale a ARD, iar domnul Traian Ungureanu ca purtător de cuvânt al campaniei ARD. În această seară, în cadrul Colegiului Director NaÅ£ional al PDL se vor purta discuÅ£ii pe marginea strategiei de campanie la care vor participa ÅŸi strategii celorlalte formaÅ£iuni din cadrul ARD. Mâine (luni – n.r.), la ora 15.00, va avea loc lansarea candidaÅ£ilor ARD la Opera Română, iar marÅ£i, la ora 11.00, vom lansa la Hilton programul nostru de guvernare", a declarat Vasile Blaga.
Întrebat cât va costa chiria sediului ARD, o clădire cu etaj din strada Dumbrava RoÅŸie nr.10, Blaga a precizat că suma totală pe perioada campaniei electorale va fi de "30.000 de euro, plătiÅ£i din banii strânÅŸi din cotizaÅ£ii de organizaÅ£ia PDL de BucureÅŸti".  
Alături de Vasile Blaga, la lansarea sediului de campanie al ARD au participat ceilalÅ£i co-preÅŸedinÅ£i ai ARD – Mihai Răzvan Ungureanu (PFC), Aurelian Pavelescu (PNÅ¢CD) ÅŸi preÅŸedintele Partidului Noua Republică, Mihail NeamÅ£u.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.