Victorie si infrangere la hochei

Victorie si infrangere la hochei

0 82
O victorie si o infrangere, ambele la scor, au inregistrat hocheistii de la Corona Fenestela in primele doua partide jucate in deplasare in aceasta editie a Ligii Mol. Vineri, la Budapesta, Corona a facut instructie cu Ferencvaros, dupa o partida controlata in totalitate de elevii lui Greg Lindqvist. Peter Robert a valorificat o superioritate in minutul 3, pentru ca tot el sa majoreze avantajul brasovenilor in minutul 12, de aceasta data dintr-o situatie de inferioritate numerica.
Repriza secunda a fost a lui Joshua Bonar, care a reusit si el dubla, in minutele 29 si 39, ultimul tot in inferioritate. A fost de fapt meciul in care Corona s-a descurcat excelent in inferioritate, deoarece in ultima repriza Csanad Virag a facut 5-0 tot intr-un moment in care brasovenii evoluau cu un om mai putin pe gheata. 6-0 s-a facut in minutul 45, autor Kevin Wehrs, pentru ca golul de onoare al gazdelor sa fie reusit de Attila Hoffman, cu trei minute inainte de final, cand Ferencvaros avea doi oameni in plus pe gheata. Duminică, Corona nu a mai repetat partida buna de la Budapesta si a cedat la aceeasi diferenta de 5 goluri in fata celor de la Dab Docler. Gazdele au inscris in minutele 11, 12 si 15 si au intrat pentru prima data la cabine cu un avantaj de trei goluri.
Dupa ce Dab Docler a facut 4-0 in minutul 25, Corona parea sa-si revina. Brasovenii au marcat de doua ori, prin Csanad Virag si Joshua Bonar, insa in ultimele doua minute al reprizei secunde maghiarii au reusit trei goluri. In ultima repriza nici una din formatii nu a mai inscris, astfel ca s-a incheiat 7-2 pentru Dab Docler, care a trecut pe primul loc in clasament, cu 12 puncte, urmata de Corona, cu 10 puncte. Luni seara, brasovenii joaca la Miskolc, pentru ca miercuri sa evolueze pentru prima data in campionatul intern, de la ora 19, impotriva campioanei HSC Miercurea Ciuc.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.