Victorie pentru FC Brasov

Victorie pentru FC Brasov

0 232

Echipa de liga secunda FC Brasov a incheiat primul stagiu de pregatire din acest an cu un meci amical jucat sambata pe stadionul ICIM, in compania formatiei FC Sacele.

Meciul s-a terminat cu victoria „stegarilor”, care au invis cu scorul de 3-2, prin golurile reusite de V. Gheorghe, Dedu si Ciprian Vasiliu. Pentru acest joc de pregatire tehnicianul „galben-negrilor” a folosit doua echipe, cate una pentru fiecare repriza. Astfel in prima parte a meciului au evoluat urmatorii jucatori: Balgradean (Iacob) – Andres, Poverlovici, N. Gomes, Dumitru – I. Voicu, Fernandez, Liberato, Adam – V. Gheorghe si Dedu, in timp ce in cea de-a doua parte a intalnirii au intrat: Iacob (Zdranca) – Maghici, Tatarciuc, Oros, Cistean – Sburlea, Igna (Benga), Cristescu (Onofrei), Sandor (Radutoiu) – Anghel si Vasiliu.

La finalul partidei, Mihai Stoica, noul antrenor al formatiei FC Brasov, a afirmat urmatoarele: „A fost un joc foarte util pentru noi. Am putut sa imi dau seama unde gresim si ce mai trebuie remediat. Chiar daca au fost unele mici greseli pe faza de aparare, sunt multumit, insa mai avem mult de lucru”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.