Victorie neplatita pentru Steaua

Victorie neplatita pentru Steaua

0 97

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a afirmat ca nu le va da jucatorilor sai absolut niciun leu, chiar daca au castigat derby-ul contra foramtiei Dinamo Bucuresti.
Singura sansa ca jucatorii sa mai primeasca vreun sfant de la patronul lor este sa castige campionatul si sa se califice in Liga Campionilor, pentru a repara ce au tot ei au stricat la inceputul campionatului.
„Pentru ce sa aiba prima daca au batut pe Dinamo? Nicio prima. N-au ei nevoie de o prima de 5.000 sau 7.000. Vor avea la sfarsitul campionatului, cand vor castiga titlul sau vor fi pe locul doi, sa intre in Liga Campionilor. Sa repare intai ce au stricat, apoi o sa inceapa sa ia banii, ca probabil si banii i-au destabilizat. Daca au luat 100.000 prima, nu-i mai intereseaza meciurile de campionat si prime de 2.000-3.000. Nu luati niciun ban daca bateti pe Dinamo, le-am zis. Cum, nea Gigi? Uite-asa” Daca nu castigam, ne luam adio de la titlu. Sunt foarte multumit de jocul echipei, au jucat cu daruire si angajament, nu le-au dat nicio sansa dinamovistilor”, a declarat Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.