Victorie la nivel mondial pentru Djokovic în „meciul” cu PLANDEMIA COVID! FELICITĂRI!

Victorie la nivel mondial pentru Djokovic în „meciul” cu PLANDEMIA COVID! FELICITĂRI!

0 179

Instanța australiană a decis în favoarea marelui jucător sârb și a desființat decizia de anulare a vizei acestuia! Ministrul imigrației și-a rezervat însă dreptul de a i-o poate retrage din nou, cu interdicție pe 3 ani

Marea știre a dimineții, judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic, în procesul deschis pentru anularea vizei acordate liderului mondial din circuitul ATP. Toți simpatizanti sporturilui, iubitorii tenisului, fanii jucătorului sîrb au stat cu ochii pe agențiile de presă, pe televizoare pentru a vedea deznodământul unei nedreptăți făcute cunoscutului tenismen de către autoritățile australiene, extrem de dure în aplicarea masurile PLANDEMIEI COVID.
În fapt judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată.
Kelly a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.

Un ministrul imigrației și-a rezervat dreptul a o anula iar viza!
Prin vocea consilierul guvernamental Christopher Tran, ministrul imigrației, Alex Hawke, a făcut cunoscut faptul că va analiza dacă își va exercita o prerogativa personală prin care poate anula di nou viza. Aceasta înseamnă că, odată ce prima decizie privind viza lui Djokovic este revocată, Hawke ar putea să o anuleze din nou.
Judecătorul Kelly a precizat că, dacă ministrul ia decizia de a-i retrage viza, atunci Djokovic nu se va putea întoarce timp de trei ani în Australia. Judecătorul a adăugat că se așteaptă să fie „informat în avans” dacă va fi solicitat pentru procedurile viitoare.
„Dintr-un numit punct de vedere, miza a crescut mai degrabă decât a scăzut”, a adăugat judecătorul Kelly.
O nedreptate a fost remediată, o altă își așteaptă materializarea. Novak Djokovic a cîștigat primul meci. Se pune problem dacă vom vedea oare un „meci retur” al sârbului (se pare cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor), cu autoritățile mondialiste ce conduc Australia. Novak Djokovic nu trebuie învins oricum ci doar pe terenul de tenis!

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.