Victorie importantă pentru FC Braşov, 4-2 contra Unirii Constanţa

Victorie importantă pentru FC Braşov, 4-2 contra Unirii Constanţa

0 43

Victorie esențială pentru FC Braşov : 4-2 (2-1), cu Unirea Constanţa, în cadrul ultimei etape din acest an, în liga secundă de fotbal. După ce oaspeţii au reuşit să deschidă scorul, braşovenii s-au mobilizat şi au reuşit să înscrie de „la foc automat”. O singură dată au mai avut emoţii, când constănţenii au egalat la 2. Jucătorul meciului a fost Zakaria El Azzouzi, care a reuşit un hattrick în doar 15 minute, dar şi o pasă de gol. Brașovenii au început foarte bine jocul şi au avut câteva ocazii bune din faze fixe. Cu toate aceatea cei care au marcat primii au fost constănţenii, în minutul 22, după o centrare a lui Cireșoiu, deviată în poartă de braşoveni. După gol braşovenii „au luat cu asalt” poarta Constanţei şi în doar trei minute au avut trei ocazii mari prin Mihalcea, Iorga şi El Azzouzi.

În minutul 28, braşovenii au egalat la 1 după golul lui Negrean, care a înscris simplu din 8 metri, la pasa lui El Azzouzi. La pauză s-a intrat cu scorul de 2-1. În minutul 44, El Azzouzi a marcat după ce a rămas singur cu portarul, la o ieşire greşită la offside a constănţenilor.

FC Brașov a început bine şi repriza secundă, dar la fel ca în prima oaspeții au înscris primii prin Andreas Chirițoiu, în minutul 52. Golul oaspeţilor i-a mobilizat din nou pe braşoveni, iar El Azzouzi şi-a completat hattrick-ul reuşind două goluri în doar 3 minute, 55 şi 58. Primul după un şut din prima după centrare a lui Burlacu, iar al 2-lea, după un corner bine executat până la Fustar care a întos în faţa porţii, moment în care El Azzouti a îndeplinit o simplă formalitate.

„Mă simt minunat. Aveam nevoie de această victorie şi sunt bucuros pentru această victorie. Am avut mai multe oportunităţi de a marca şi sunt bucuros că le-am fructificat. Am înscris de trei ori, dar să nu uităm şi de pasa de la primul gol. Sunt foarte bucuros. Este al 2-lea hattrick din carierea mea. Trebuie să luptăm, avem nevoie de fiecare punct. Acum trebuie să ne odihnim şi să ne mobilizăm pentru partea a doua a sezonului”, a spus la finalul meciului Zakaria El Azzouzi.

Mă bucur că a venit victoria după o perioadă lungă în care nu am reuşit să strângem puncte. A fost un meci foarte greu contra unei echipe foarte bune, o echipă care joacă fără presiune, o echipă cu mare calitate individuală şi de grup. Băieţii au făcut un efort extraordinar. Am reuşit să facem presing pe durata întregului joc, 90 de minute. Un efort fantastic de voinţă. Mă bucur enorm pentru ei, pentru că îşi doareau foarte mult. Şi astăzi am luat două goluri dintr-un şut la poartă, dar am reuşit să trecem peste momentul primiri golului. Echpa a arătat astăzi o mare putere fizică, cât şi de voinţă. Îi feleicit şi mă bucur pentru ei, e victoria lor. Eu sper să fie un nou început şi sunt convins că vom reuşi să scoatem echipa din situaţia în care am fost.”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

FC Braşov a jucat în formula: Mutu, Gherghe, Dumbravă, Burlacu, Leonte, Fustar, Mihalcea (Boţia min. 58), Iorga (Mitroi min. 90), El Azzouzi (Iurcu min. 75), Constantin (Lascu min. 90) şi Negrean (Drăgoi min. 75).

FC Brașov se menţine pe locul 16 din Liga a 2-a cu 12 puncte acumulate.

Echipa brașoveană intră în vacanța de iarnă, urmând să se deplaseze la Iași, pentru primul meci oficial din 2022. Până atunci, se așteaptă o fortificare a lotului și o pregătire eficientă, care a lipsit în vara trecută.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.