Victorie grea pentru Romania

Victorie grea pentru Romania

0 91

Prima reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a reusit sa invinga, joi, la Dijon, in primul meci din grupa principala a II-a a Campionatului Mondial, reprezentativa similara a Coreei de Sud, cu scorul de 31-27 (14-15).
Natioanala Romaniei a intalnit un adversar incomod, care a creat reale probleme echipei noastre atat in atac cat si in aparare. Ca dovada in primele minute ale partidei, sud-coreencele conduceau deja cu un neverosimil 6-1, dand impresia ca vor invinge chiar la scor. Insa nu a fost sa fie asa, deoarece elevelele pregatite de Gheorghe Tadici, si-au revenit in cea de-a doua jumatate a reprizei egaland scorul si chiar luand conducerea pe tabela.
Repriza secunda a parut sa fie cu totul altfel, debutand pozitiv, 15-15, cu un gol al pivotului Galca. Pentru prima data, in minutul 34, Romania a preluat conducerea, 17-16, prin Bese, iar apoi Lecusanu a dus scorul la 18-16.
Marcatoarele Romaniei au fost Bradeanu – 6 goluri, Galca, Nechita si Lecusanu, cate 5, Maier 4, Bese 3, Meirosu 2, Luca 1, in timp ce pentru Coreea de Sud s-au remarcat Kim, cu 9 reusite, si Woo, cu 4.
Programul urmator al nationalei Romaniei in grupa a II-a principala, la Dijon, este urmatorul:
cu Spania, locul 2 in grupa E (sambata, ora 19.30)
cu Ungaria, locul 1 grupa E (duminica, ora 17.30)
cu Germania, locul 1 grupa F (la 11 decembrie, ora 17.30).
Romania nu va mai juca cu Polonia, calificata si ea de pe locul 2, cu care s-a intalnit deja in grupa preliminara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.