Victorie chinuita pentru brasovence

Victorie chinuita pentru brasovence

0 84
Echipa de handbal feminin Corona Brasov pregatita de antrenorii Mariana Tarca si Dumitru Berbece, a reusit sa invinga pe teren propriu cu scorul de 28-26 formatia Danubius Galati intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a a Ligii Nationale. Partida s-a disputat in sala de sport al Scolii Generale nr. 11, fiind ultima jucata de brasovence in aceasta locatie. Poate elevele pregatite de Mariana Tarca, au stat cu gandul la noul teren unde isi vor disputa meciurile de pe teren propriu din incinta recent renovata a Salii Sporturilor, de au jucat atat de slab. Astfel nu se poate explica prestatia mai mult decat mediocra a brasovencelor. Jocul Coronei a lasat de dorit atat in faza de aparare acolo unde greseli copilaresti au facut ca scorul sa fie atat de strans,  cat si in faza de atac
Pentru brasovence si-au inscris numele pe lista marcatorilor urmatoarele jucatoare: Chiper 9 goluri, Drutu 8 g, Hotea 4 g, Tacalie 3 g, Burghel 2 g, Apetrei 1 g, Ratiu 1 g, Carstea 1 g.
Mariana Tarca, antrenor principal Corona Brasov a afirmat imediat la terminarea partidei ca aceasta a fost cea mai muncita victorie din cariera de antrenoare si spera ca in viitor, odata cu acest rezultat pozitiv, sa vina si victoriile de care echipa are atat de multa nevoie. ,Am obtinut o victorie foarte muncita, iar punctele sunt mari, in lupta pe care am declansat-o in ultimele cinci etape. Evolutia echipei din ultimele etape, a generat o lipsa de incredere, dar sper ca odata cu aceasta victorie, sa le creasca moralul si increderea in posibilitatile lor, pentru a putea termina in picioare acest campionat. Speram sa ne prezentam cat mai bine in urmatoarele partide, pentru a ne indeplini obiectivul”, a afirmat Mariana Tarca.
Au jucat : Santamarean – Burghel, Tacalie, Apetrei, Sondroc, Drutu, Hotea (Marca, Dedu – Pricopi, Chiper, Tudor, Zamfir, Ratiu, Carstea).
Etapa viitoare se va disputa marti 9 aprilie, cand Corona Brasov va avea un meci foarte dificil in deplasare impotriva formatiei HCM Baia Mare.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.