Victor Viorel Ponta are decretul semnat pentru desemnarea ca premier al...

Victor Viorel Ponta are decretul semnat pentru desemnarea ca premier al Romaniei!

0 189
PreÅŸedintele Traian Băsescu s-a consultat cu partidele si formatiunile ce au reprezentati votanti pentru parlament. Mult asteptatele consultari s-au redus la interventii de …30 de secunde.
USL fara Crin Antonescu a dat mutarea in scris. Sub propunerea de premier, pe documentul inmanat lui Traian Basescu, sunt semnaturile celor care au participat la aceste alegeri parlamentare: Crin Antonescu, Victor Ponta, Daniel Constantin si Oprea Gabriel.
 
In urma intalnirii, desi PreÅŸedintele Traian Băsescu ne-a anuntat ca va apare cu un comunicat, a semnat  decretul pentru desemnarea lui Victor Ponta, copreÅŸedinte al USL ÅŸi actual ÅŸef al Executivului, drept candidat la funcÅ£ia de prim-ministru.
"Ca urmare a faptului că a existat o singură propunere din partea reprezentanÅ£ilor partidelor politice ÅŸi ai minorităţilor naÅ£ionale din Parlamentul României care au participat luni, 17 decembrie 2012, la Palatul Cotroceni, la consultările în vederea desemnării candidatului la funcÅ£ia de prim-ministru al Guvernului României, domnul preÅŸedinte Traian Băsescu l-a desemnat pe domnul Victor-Viorel Ponta drept candidat la funcÅ£ia de prim-ministru", se arată într-un comunicat al AdministraÅ£iei PrezidenÅ£iale.
 
Oadata cu acest decret practic se consfinteste rezultatul alegerilor legislative ce au avut loc pe 9 decembrie si se intra in procedura legala si constitutionala de formare a structurilor parlamentare si al noului guvern.
 
Horia D.R.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.