Victor Ponta: PSD nu merge luni de la Cotroceni

Victor Ponta:
PSD nu merge luni de la Cotroceni

0 93

Joi, presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari, discutiile urmand sa aiba luni, la ora 15.00. Teme de discutie propuse sunt perspectivele economice si sociale pe urmatorii doi ani, aderarea la Spatiul Schengen si prioritatile legislative ale sfarsitului acestui an.
Imediat dupa convocare, joi, PNL a anuntat ca nu va participa la la consultarile initiate de seful statului, in schimb, PDL si UDMR au anuntat ca vor merge la discutiile de la Cotroceni. PSD a anuntat ca va lua luni o decizie in acest sens.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat vineri ca social-democratii nu sunt interesati sa participe luni la consultarile dintre seful statului si partidele parlamentare, transmite Agerpres. „Noi nu suntem interesati sa ne inscriem in corul tutarilor lui Traian Basescu”, a spus liderul social-democrat. Joi, presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari, discutiile urmand sa aiba luni, la ora 15.00.
„Daca domnul Basescu are nevoie sa mareasca corul de aplaudaci si de tutari pe care ii cheama de obicei acolo cu Boc, cu Oprea, cu toti ceilalti, noi nu suntem interesati sa ne inscriem in corul tutarilor lui Traian Basescu. Daca vrea sa vorbeasca serios cu noi, asa cum a facut in alte dati, mai demult cand inca era presedintele Romaniei, ne poate chema separat, venim pregatiti si avem ce spune”, a afirmat Ponta.
Liderul PSD a declarat ca Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei: „Din pacate Traian Basescu, de destul timp, nu mai este presedintele Romaniei, este doar presedintele PDL-ului si cu presedintele PDL-ului nu participam la niciun fel de discutii”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.